TOEGANG TOT KIWANIS EUROPEES PORTAAL

Adres

Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar - gratis - voor clubs of districten die communicatiemateriaal moeten produceren. Van sjablonen voor certificaten tot brochures, foto's of video's, de portal van Kiwanis is te vinden op www.kiwanis-europe.eu. Momenteel is het beschikbaar in Engels, Frans, Italiaans en Duits.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Klik in het menu-item op het tabblad "Leden-middelen". U wordt gevraagd om uw gegevens in te voeren. Klik hier voor uw gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot het portaal. U komt dan op de fotopagina terecht. Hier is, net als op alle andere gebieden, een full text search, die werkt in de respectievelijke talen (suggesties voor verbetering welkom).

Naar de foto's

We hebben foto's samengesteld uit verschillende gebieden, die door alle Kiwanis organisaties kunnen worden gebruikt. Als de auteur in sommige foto's wordt genoemd, moet hij of zij worden genoemd (bijv. fotocredit: naam en achternaam van de fotograaf).
Deze foto's - met een Europees tintje - zijn een aanvulling op wat Kiwanis International aanbiedt.
Sommige van deze foto's zijn aangepast zodat ze op Facebook kunnen worden gebruikt.

Logo's

Op verzoek kan elke club een logo ontvangen, in verschillende kleuren en bestandsformaten. Dit zal worden gecreëerd op basis van de Kiwanis huisstijlrichtlijnen. Daarnaast wordt voor alle corporate fonts een Word-sjabloon voor letters meegeleverd. Het enige dat moet worden ingevoerd zijn de individuele contactgegevens.

Lay-outs

Deze zijn meestal gemaakt met de professionele programma's "In Design" en "Illustrator". Als u ze wilt gebruiken en bewerken, heeft u die 2 programma's nodig. Mocht u deze programma's niet hebben, dan kan de BMC-commissie u helpen - stuur een verzoek per e-mail naar bmc@kiwanis.eu. Indien nodig zal er een aanbod worden gedaan en zal al het andere worden verduidelijkt.
Belangrijk: Bestaande auteursrechtvermeldingen mogen niet worden verwijderd. De gecomprimeerde downloadbestanden bevatten alle elementen (lettertypes, foto's).
Sommige sjablonen zijn al bewerkt voor gebruik in Word, andere zullen volgen. De productie kan door de clubs zelf worden gedaan of kan worden besteld via bmc@kiwanis.eu.

Video's

Hier vindt u altijd nieuwe, bijpassende kleine clips, bijvoorbeeld voor gebruik in Facebook.

In de volgende nieuwsbrief zullen we de volgende onderwerpen behandelen: Praktijk, Implementatie van folders.
Stuur ons uw suggesties, verzoeken en ideeën voor verbetering naar bmc@kiwanis.eu.

Dank u wel!